Gyakori kérdések

LEHET, HOGY MÁR MEG IS VAN RÁ A VÁLASZUNK!

Annak érdekében, hogy megkíméljük Önt az utánajárástól, összegyűjtöttük Önnek a leggyakrabban felmerülő kérdéseket. A plusz jelekre kattintva megtekintheti a válaszainkat.

Szálláshely

Szálláshelyünk Tarjánban található  Tatabányától 9 kilométerre  északkeleti irányban a Csalogány u. 13 szám alatt. 

Az ár tartalmazza wellness-sziget, gyereksziget használatát a svédasztalos reggelit, az ÁFA-t és idegenforgalmi adót és az ingyenes parkolást egy autó részére.

Társasjátékok, gyermeksziget, kerékpárbérlés, valamint a welness-sziget szolgáltatásunk. Áraink tartalmazzák mindemellett „férfi sziget” használatát.  

A pihenés egyik formája az aktív pihenés. Nálunk ehhez is minden adott! Szálláshelyünk két kerékpárral rendelkezik, melyek segítségével vendégeink felfedezhetik Tarján nevezetességeit valamint a Gerecse csodálatos vidékét! A kerékpárokat díjmentesen biztosítjuk vendégeink számára!

Szálláshelyünk számos gyermekbarát szolgáltatással és eszközzel rendelkezik. Szauna világ, dézsafürdő, gyermeksziget, kerékpárbérlés.

Nincs, a szálláshely emeleti szobái lépcsőn keresztül közelíthetőek meg.

A szálláshely közös helyiségeiben és a szobákban is a WiFi hozzáférés biztosított, díjmentesen.

Vendégházunk háziállatokat egyéni megbeszélés alapján fogad.

Szobák

Szálláshelyünk tágas, elegáns, szobái kényelmes KingSize méretű ágyakkal (széleség: 2400mm hosszúság: 2000mm), síkképernyős tévével, ingyenesen használható wifivel, klímával, rekuperátor használattal, LCD tévével vannak felszerelve. Mindegyik szobához saját széf tartozik. Az apartmanunk mindezen szolgáltatás mellett saját konyhával is rendelkezik.

Szálláshelyünk teljes területén beleértve a szobákat is, tilos a dohányzás. Dohányozni az épületen kívül, és az erre kijelölt helyeken engedélyezett.

Legtöbb szobánk és apartmanunk pótágyazható.

Minden szobánk és az apartmanunk is saját egyedileg programozható, számkódos széffel rendelkezik. 

A Residenz Werli közös helyiségeiben és a szobában is a WiFi hozzáférés biztosított, díjmentesen.

Érkezés, távozás

A szobákat 15 órától lehet elfoglalni. Utazáskor kérjük, szobáikat 10 óráig szíveskedjenek elhagyni és a szobakulcsot leadni.

Korábbi érkezés előzetes egyeztetés alapján, foglaltságunk függvényében lehetséges.

A távozás napján térítés ellenében van lehetőség a tartózkodás meghosszabbítására, amennyiben aznap nem érkezik vendég a szobába. A hosszabbítás mindenkori érvényes áráról a szálláshelyen adunk tájékoztatást.

2021. szeptember 1-jétől Magyarországon a szálláshely-szolgáltató érkeztetéskor minden vendég törvényben meghatározott személyes adatát okmányolvasón vagy manuálisan rögzíteni köteles.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2021.09.01-től csak fényképes igazolvány birtokában lehet szálláshelyünkre bejelentkezni, kivétel ez alól minden 14 év alatti gyermek, ugyanis a Kormány 584/2021. (X. 14.) rendeletének köszönhetően 2021 október 29-től a veszélyhelyzet megszűnéséig nem kötelező a személyazonosító okmány bemutatása a személyes adataik rögzítéséhez, és az okmány azonosítóját sem kell regisztrálni.

A rendelet értelmében a törvényben előírt (A turisztikai térségek fejlesztésének állami feladatairól szóló 2016. évi CLVI. törvény) személyes adatokat a szálláshely a 14 év alatti vendégek esetében képviselőjének (pl. szülő, gondviselő) nyilatkozata alapján is rögzítheti.

Fizetés

Számláját készpénzzel és előre utalással egyenlítheti ki.

Áraink az Általános Forgalmi Adót (ÁFA) tartalmazzák.

Áraink az Idegenforgalmi Adót (IFA) NEM tartalmazzák. Tarjánban idegenforgalmi adó nincs, melyet Tarján település Önkormányzata határozott meg. 

Parkolás

A parkolás ingyenes szobánkként egy autó részére a szálláshely előtti nyitott parkolónkban.

A parkolóhelyek elfoglalása érkezési sorrendben történik.

Van még megválaszolatlan kérdése?

Írjon üzenetet

Közösségi média

Kapcsolat